Inschrijvingen zomerkamp

Hey liefste chirowietje,

Nu het leuke werkjaar er op zit, staat het hoogtepunt voor de deur: van 31 juli tot en met 10 augustus gaan we terug met z’n allen op kamp! Voor velen onder jullie een vaste waarde tijdens de zomer. Anderen zijn waarschijnlijk super benieuwd naar hun eerste kampervaring. Nu je het kampboekje in handen hebt, weet je dat het aftellen echt kan beginnen. Hou het boekje goed bij, want je vind er alle praktische informatie in terug. Dit jaar verblijven we in Kamphuis de Drink in Voeren. De Drink is een comfortabele, rustig gelegen kampplaats in St-Pieters Voeren Neem alvast een kijkje op: https://www.kampplaatsdedrink.be

Vertrek

We vertrekken naar jaarlijkse gewoonte met z’n allen samen op 31 juli vanuit het station te Kortemark met de trein richting voeren. Het treinuur wordt nog meegedeeld. Draag bij vertrek jullie Chiro-uniform & stevige stapschoenen en vergeet je lunchpakket niet!

Terugkeren

Het terugkeer moment gebeurt net zoals vorig jaar voor iedereen terug met de trein. De Ribbels, Speelclub & Rakwi keren met hun leiding terug.

Inschrijven

Jazeker! Dit & meer info via de inschrijvingslink op Google docs. Klik hier!